Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

[Battle Spirits] Πληροφορίες Για Το Νέο Booster Set + [Digimon Adventure Tri] Ανακοίνωση Του Ending Της Τελευταίας Ταινίας + Νέο Λούτρινο Digimon

Νέες πληροφορίες έφτασαν για το νέο Booster Set των Digimon στο TCG "Battle Spirits".
Ο τίτλος του set είναι "Our Digimon Adventure" και τα περισσότερα Digimon που θα περιλαμβάνει θα είναι από την Digimon Adventure 02, επισημαίνοντας μας πως ένα από αυτά θα είναι και ο πασίγνωστος Paildramon.
Μαθαίνουμε επίσης ότι Digimon που δεν μπόρεσαν να συμπεριληφθούν στα προηγούμενα set θα συμπεριληφθούν σε αυτό, όπως για παράδειγμα κάποια από την Digimon Adventure Tri, όπως επιπλέον και για μια νέα λειτουργία μέσα στο παιχνίδι που θα είναι παραπλήσια της "γενετικής μεταμόρφωσης". Το set θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου, λίγο αργότερα δηλαδή από την προβολή της τελευταίας ταινίας της Adventure Tri.

Η σπανιότητα των καρτών του νέου set θα είναι όπως παρακάτω:
Common- 30 κάρτες
Rare- 24 κάρτες
Master Rare- 8 κάρτες
X Rare- 6 κάρτες
XX Rare- 1 κάρτα
Ακόμη μαθαίνουμε για την κυκλοφορία ενός starter deck το οποίο θα λέγεται "Battle Spirits Collaboration Starter Digimon Chosen Children" και για συντομία "Το starter deck των Εκλεκτών Παιδιών".
Λόγο της μεγάλης ζήτησης που είχαν οι κάρτες Digimon, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα starter deck το οποίο θα βοηθήσει τους νέους στο παιχνίδι, ενώ ακόμη θα αυξήσει και το ενδιαφέρον για τα boosters.
Το deck θα έχει ως θέμα τον Omnimon, θα περιλαμβάνει και τις 6 Super (Mega) μορφές των υπόλοιπων Digimon των Εκλεκτών Παιδιών, ενώ όλες οι κάρτες θα είναι holo.
Το starter deck θα κυκλοφορήσει και αυτό στις 26 Μαΐου.

Σε άλλα νέα μαθαίνουμε επιτέλους για το ποιο θα είναι το ending της "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 6: Our Future/Το Μέλλον Μας".
Το ending λοιπόν της ταινίας θα είναι το "Butter-Fly ~ tri. Version" και θα το τραγουδήσουν....... όλοι.
Ναι, καλά ακούσατε, και οι 9 ηθοποιοί που κάνουν τα εκλεκτά παιδιά, και οι 9 ηθοποιοί που κάνουν τα Digimon τους, μαζί με τους AiM και Ayumi Miyazaki, αλλά και τον Wada Kouji (θα χρησιμοποιηθεί η φωνή του από το original κομμάτι).
Το CD του κομματιού θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου σε δύο εκδόσεις, σε μια απλή και μια πλούσια που θα περιλαμβάνει επίσης ένα χάρτινο μπουφάν και μια αφίσα.

Κλείνουμε τα σημερινά μας νέα με την ανακοίνωση ενός νέου λούτρινου Digimon.
Ονομάζεται "Digimon Tamers Super Big Plushie -Terriermon-" και είναι φυσικά ο Terriermon ύψους 15 εκατοστών. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου και δεν έχει κάποια σχέση με την προηγούμενη σειρά "I Love Digimon plush".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου