Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

[Digivolving Spirits] Η Φιγούρα Του Dorumon/Alphamon + [Capsule Mascot Collection] Οι Φιγούρες Της Δεύτερης Σειράς Με Χρώμα

Η ώρα των προ παραγγελιών του Dorumon/Alphamon έφτασε, της σειράς φιγούρων "Digivolving Spirits".
Η ανακοίνωση της είχε γίνει πριν από 9 μήνες και να που μας παρουσιάζετε αναλυτικά. Οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν από αύριο, 1η Μαρτίου στην τιμή των 70.03 ευρώ περίπου (9,180 Yen).
Η μεταμόρφωση της φιγούρας δείχνει λίγο περίπλοκη.
Έχουν δώσει απίστευτη έμφαση ακόμη και σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.
Βλέποντας καλύτερα τις φωτογραφίες παρατηρούμε την αλλαγή στα χέρια του Alphamon. Αυτό ακριβώς ήθελαν οι δημιουργοί του. Μαθαίνουμε για ένα δεύτερο ζευγάρι χεριών με τα οποία ο Alphamon κάνει την επίθεση "Digitalize of Soul". Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και μια βάση για τον Dorumon.

Οι εικόνες τελειώνουν με μία που δείχνει την πρώτη φιγούρα της σειράς, Agumon/WarGreymon, με την τελευταία του Dorumon/Alphamon.

Η δεύτερη σειρά φιγούρων "Capsule Mascot Collection" είναι προ των πυλών και βλέπουμε τις φιγούρες έγχρωμες.
Οι φιγούρες αυτές είναι των Koromon, Agumon, Seadramon, Tyranomon και MetalGreymon, οι οποίες βασίζονται στα αρχικά τους σχέδια.
 
Το ύψος του MetalGreymon θα είναι 2.33 ίντσες και θα είναι διαθέσιμες σε μηχανήματα που θα τις βγάζουν τυχαία για 2.29 ευρώ περίπου (300 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου