Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Σπέσιαλ Προβολή Της 6ης Ταινίας + Ανακοίνωση Tokuban + [Animate Cafe] Το Digimon Kitchen Car + [Battle Spirits] Preview Του BoosterSet Και Του Starter Deck

Όλα είναι έτοιμα για την σημερινή σπέσιαλ προβολή της έκτης ταινίας της Digimon Adventure Tri για τους συντελεστές της ταινίας και κάποιους τυχερούς που κατάφεραν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο. Εμείς πάντως, έχουμε ένα μήνα ακόμα μπροστά μας.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τους ηθοποιούς των Tai, Mat και T.K. ως καλεσμένοι να μιλάνε στο κοινό.
Επίσης, ανακοινώθηκε και ένα Tokuban για τις 27 Απριλίου, δηλαδή μια σπέσιαλ εκπομπή με θέμα την Adventure Tri, μέσα από την οποία συνήθως αποκαλύπτονται τα πρώτα λεπτά της εκάστοτε ταινίας. Καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι οι Natsuki Hanae (Tai), Junya Enoki (T.K.), και MAO (Kari).
Σε άλλα νέα έχουμε την δημιουργία του Digimon Kitchen Car από την καφετέρια Animate.
Ένα φορτηγό θα διακομισθεί σε ρυθμούς Adventure Tri, με φαγητά, ποτά και αποκλειστικά προϊόντα. Λογικά τα δώρα θα περιέχουν κάποια νέα σχέδια των χαρακτήρων και από αυτά προς στιγμήν έχουμε αυτό του Tai. Το Kitchen Car θα βρίσκεται μπροστά από την καφετέρια Animate στην Ikebukuru από τις 26 Απριλίου έως και τις 20 Μαΐου.

Αλλάζουμε τώρα τοπία για τα τελευταία νέα και μεταφερόμαστε στο επερχόμενο boosterset των Digimon για το TCG "Battle Spirits".

Ολόκληρο το σχέδιο της εικόνας των boosters σε όχι και τόσο καλή ανάλυση με πρωταγονιστή τον Imperialdramon Paladin Mode.

Επίσης έχουμε και ένα preview του εξωφύλλου του νέου starter deck, το οποίο θα έχει τον Omnimon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου