Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη Νέου Παιχνιδιού Από Τον Παραγωγό Habu + [Digimon Adventure Tri] Ανανέωση Της Έκτης Ταινίας Για 5η Εβδομάδα Προβολών + [Digimon Thanksgiving 2018] Ανακοίνωση Πρώτων Special Guests + Νέα Προϊόντα

Τα νέα από σκηνοθέτες και παραγωγούς συνεχίζονται, με τα tweets του παραγωγού, Habu αυτή τη φορά.
Σχετικά με τους τίτλους που έχω ασχοληθεί.
Η αναλογία των πωλήσεων είναι 3 προς 1, με 3 να είναι αυτές στο εξωτερικό και 1 αυτές εντός Ιαπωνίας.

Θα μπορώ να ανακοινώσω ένα νέο παιχνίδι μέσα στο καλοκαίρι. Η νέα μου δουλειά δεν είναι μια σειρά, δοκιμάζω ένα διαφορετικό περιεχόμενο.

Δεν θα είναι κάτι από την σειρά "Story" ή "World". Το θεωρώ ως μια νέα απόπειρα.

Διευκρινίζω πως ο Habu είναι ο παραγωγός των παιχνιδιών: Digimon Story Cyber Sleuth, Digimon World Re: Digitize, Digimon World Next Order, Digimon World Championship και Digimon Adventure PSP.
Σε άλλα νέα η έκτη ταινία της Digimon Adventure Tri ανανεώθηκε και για 5η εβδομάδα προβολών, ενώ ως δώρο στις εισόδους θα δίνεται η ίδια ζωγραφιά που δίνονταν και στην 4η εβδομάδα από τον Kenji Watanabe.
Μετά από κάμποσο καιρό έχουμε νέα για την εκδήλωση της 1ης Αυγούστου, η οποία θα αντικαταστήσει το DigiFes.
Στο "Digimon Thanksgiving 2018 - Special Meeting in Odaiba" θα είναι παρευρισκόμενοι οι Chika Sakamoto (Agumon), Mayumi Yamguchi (Gabumon), Natsuki Hanae (Tai), Yoshimasa Hosoya (Mat), Ayumi Miyazaki, και η AiM! Περισσότεροι special guests θα ανακοινωθούν αργότερα.

Τέλος για σήμερα έχουμε κάποια νέα προϊόντα Digimon.
Παραπάνω, η 4η σειρά με τα ακριλικά μπρελόκ.
Μία πετσέτα με όλες τις εξελίξεις των Agumon και Gabumon.
Κάποιες νέες θήκες iPhone.
Κάποια ακόμη ακριλικά μπρελόκ.
Και μια υπενθύμιση ότι οι προ παραγγελίες της 3ης σειράς των φιγούρων Digicolle θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου