Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

[Digivolving Spirits] Η 7η Φιγούρα Της Σειράς + [Capsule Mascot Collection] Λεπτομερείς Εικόνες Των Φιγούρων

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η σημερινή ημέρα για όλους μας.
Η 7η φιγούρα της σειράς Digivolving Spirits θα είναι αυτή του Patamon/MagnaAngemon.
Με αυτή την φιγούρα θα έχουμε τα 5 από τα 8 Digimon των Εκλεκτών Παιδιών της Digimon Adventure. Βασισμένοι στο προϋπάρχον χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών, ο MagnaAngemon πιθανών αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι η φιγούρα του Guilmon/Gallantmon θα τραβηχθεί ακόμη πιο πίσω, αποτελώντας ίσως την 8η φιγούρα της σειράς.

Μεταφερόμαστε τώρα σε μια άλλη σειρά φιγούρων, αυτή των "Capsule Mascot Collection". Το τρίτο σετ θα περιλαμβάνει τα παρακάτω Digimon, των οποίων τις φιγούρες μπορείτε να δείτε λεπτομερώς επίσης στις παρακάτω εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου