Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

[Digimon Survive] Νέες Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για το "Digimon Survive" κατέφθασαν σήμερα.
Παρακάτω ο πρωταγωνιστής, Takuma, με τον Agumon.
Μαθαίνουμε ότι η ιστορία ξεκινά σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση. Ο πρωταγωνιστής, Takuma, με τους συμμαθητές του Minoru και Aoi, επισκέπτονται έναν τοπικό αρχαίο ναό για να ερευνήσουν έναν μυστηριώδη θρύλο, την ιστορία του Kemonogam.

Ενώ εξερευνούν τον ναό, συναντούν ένα τέρας, ένα Koromon, Ξαφνικά, ακούν ουρλιαχτά. Αφού τρέχουν στο σημείο από το οποίο έρχονταν τα ουρλιαχτά, ο Takuma με το Koromon βλέπει τέρατα να επιτίθενται στους συμμαθητές του. Ο Koromon αλλάζει σε Agumon, και μαζί διώχνουν όλα τα τέρατα μακριά. Παρά την στιγμιαία ανάπαυλα, διαπιστώνουν πως δεν είναι ακόμα ασφαλείς, αφού έχουν μεταφερθεί σε έναν μυστηριώδη κόσμο...

Ο Minoru με το Digimon του, Falcomon.
Και η Aoi με την Labramon.

Παρακάτω κάποια ακόμη νέα στιγμιότυπα μέσα από το παιχνίδι.
 Το "Digimon Survive" αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2019 σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και στο Steam.

1 σχόλιο :

  1. Πρόσφατα τερμάτισα το Hacking Memory και ψήνομαι τρελά να παίξω και άλλο παιχνιδι Digimon, αλλα μιας και αργή (πολύ) ακομα το 2019 μάλλον θα βολευτώ για την ώρα ώστε να κάνω Platinum το Hacking Memory και το Next Order για την ώρα 😴

    ΑπάντησηΔιαγραφή