Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κομμάτια Digimon Στο iTunes + [CD] Εξώφυλλα Του Koji Wada Digimon Memorial Best + Μαραθώνιος Ταινιών Digimon Adventure Tri Στην Ιαπωνία

Χρόνια πολλά σε όλους κι από εδώ. Οι fans των Digimon της Ιαπωνίας που χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. 
Κάποια κομμάτια των Digimon προστέθηκαν στο iTunes και κοστίζουν 2.04 ευρώ το ένα (250 Yen).
Butter-Fly ~tri.Version~ από τον Wada Kouji (το opening της Digimon Adventure tri.)

Brave Heart ~tri.Version~ από τον Ayumi Miyazaki (το κομμάτι των εξελίξεων από την Digimon Adventure tri.)

I Wish ~tri.Version~ από την AiM (το ending της Digimon Adventure tri. part 1)

Seven ~tri.Version~ από τον Wada Kouji (το ending της Digimon Adventure tri. part 2)

Boku ni Totte από τους Knife of Day (το ending της Digimon Adventure tri. part 3)

Σε παλαιότερο άρθρο του blog είχα ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός CD με τις καλύτερες επιτυχίες του Wada Kouji στις 25 Ιανουαρίου του 2017. Πλέον έχουμε τα εξώφυλλα και την λίστα με τα κομμάτια του CD και την τροποποίηση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, με αυτή πλέον να είναι στις 1  Σεπτεμβρίου του 2017.
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ [1] [2].
Και τα δύο CD θα έχουν τα ίδια κομμάτια, απλά το εξώφυλλο του πρώτου είναι σχεδιασμένο από τον Watanabe Kenji (σχεδιαστής Digimon), ενώ του δευτέρου από τον Atsuya Uki (σχεδιαστής χαρακτήρων της Adventure Tri). Το κάθε album θα κοστίζει 27.56 ευρώ περίπου (3,379 Yen).
01. Butter-Fly
02. FIRE!!
03. 僕は僕だって/Boku wa Boku datte
04. Butter-Fly(ピアノバージョン)/ Butter-fly (Piano version)
05. 遥かな贈りもの / Haruka na Okurimono
06. Seven
07. Butter-Fly(劇場サイズ#1) /Butter-fly (Movie Size #1)
08. The Biggest Dreamer
09. ヒラリ / Hirari
10. With The Will
11. Butter-Fly~Strong Version~
12. Seven~10th Memorial Version~
13. イノセント~無邪気なままで~ /Innocent ~ Mujyaki na mamade ~
14. an Endless tale
15. 風 /Kaze
16. ターゲット~赤い衝撃~ / Target ~ Akai Shogeki~
17. 未来への扉~あの夏の日から~ / Mirai e no Tobira ~ Ano natsu no hi kara~
18. Seven~tri.Version~

Τέλος και για απόψε, ενώ είμαστε στην μέση της αναμονής για την τέταρτη ταινία της Adventure Tri, τυχαία νέα μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και έτσι έγινε λοιπόν.
Αυτό το νέο αφορά και πάλι τους fans των Digimon της Ιαπωνίας και έχει σκοπό να τους ξαναθυμίσει ή να τους κάνει να δουν για πρώτη φορά τις προηγούμενες τρεις ταινίες.
Στις 5 Φεβρουαρίου το κανάλι Animax θα προβάλει και τις τρεις, την μία μετά την άλλη. 
Ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα 24:00 και θα ολοκληρωθεί στις 05:15 τα ξημερώματα της 5ης Φεβρουαρίου.