Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

[Digimon Toy and Game Livesteam] Αναλυτικά Όσα Είδαμε Και Μάθαμε

 Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε την διεξαγωγή του livestream "Come Back Digimon Play Festival - New Toys and Game Special". Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είδαμε και μάθαμε από αυτό.
Δύο από τους παρευρισκόμενους είναι οι Takuya Eguchi (η φωνή του Dorumon στο ReArise) και η Mayira Ise (η φωνή του Kudamon στο ReArise).

Στο ξεκίνημα, είδαμε μια ζωγραφιά του Dukemon X από τον As'maria.
Συνέχισαν παρουσιάζοντας και παίζοντας με τα νέα Digital Monster X.
Τα νέα Digital Monster X έρχονται για να μπουν στην συλλογή των Vpet με τα Digimon. Θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα , μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες και άσπρο με μπλε λεπτομέρειες.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα αποκλειστικά νέα Digimon που θα έχει η κάθε έκδοση.
Στην Μαύρη έκδοση: Beelzebumon X και Sleipmon X
Στην Άσπρη έκδοση: Rhinomon X και MegaloGrowmon X
Και στις δύο εκδόσεις: MetalTyranomon X και Omegamon X

Αλλά και κάποιες νέες μορφές X που βλέπουμε για πρώτη φορά.
Στην Μαύρη έκδοση: Renamon X (από τον Kagemaru Himeno), Tyranomon X (από τον Soh Moriyama), και Sakuyamon X (από τον Kenji Watanabe, το σχέδιο της υπάρχει στο τέλος του άρθρου) 
Στην Άσπρη έκδοση: Dracomon X (από τον Haito Nakano) και BelleStarmon X (από τον Kagemaru Himeno)
Και στις δύο εκδόσεις: Diaboromon X (από τον As'maria, δεν έχουμε ακόμη το σχέδιό του)

Επίσης αναφέρθηκε πως θα υπάρχουν 15 νέα Digimon που δεν ήταν σε προηγούμενα Vpet, ενώ δύο Digimon χωρίς το αντίσωμα "X" που θα υπάρχουν θα είναι τα Sistermon Ciel και Damemon.

Επιπλέον, μέσα στις συσκευασίες θα υπάρχει και ένα βιβλιαράκι με την ιστορία πίσω από τα Digital Monster X, αλλά και σχέδια από το Digimon Chronicle X (μπορείτε να δείτε ένα παρακάτω).
Παρακάτω οι συσκευασίες τους.

Στο livestream συνέχισαν με συζητήσεις για τα επερχόμενα προϊόντα CSA 1999 Digivice και του λούτρινου πραγματικού μεγέθους του Terriermon.
Συνέχισαν με τη μετατρεπόμενη φιγούρα του MegaKabuterimon της σειράς "Digivolving Spirits". Ο Takuya Eguchi δεν τα κατάφερε να τον μεταμορφώσει σωστά και θεώρησε πως το νέο τέρας που δημιούργησε ίσως να είναι ένα νέο Digimon X.
Στην συνέχεια ανακοίνωσαν την 8η φιγούρα της σειράς "Digivolving Spirits", η οποία θα είναι αυτή του Black WarGreymon/Black Agumon, δηλαδή η ίδια με την πρώτη φιγούρα του WarGreymon αλλά με μαύρο χρώμα.
Αμέσως μετά ήρθε ο Victory Uchida και μίλησε για το πόσο μεγάλο περιεχόμενο με Digimon έχουν τα τεύχη του περιοδικού Vjump, ενώ ακόμη σε αυτό το περιοδικό ήταν που κυκλοφόρησε και το manga "V-Tamer".
Προχώρησαν με αναφορές σε επερχόμενα προϊόντα.
Αλλά και στην νέα φιγούρα της Angewomon της σειράς "Precious GEM".
Και αμέσως μετά ήρθε η ανακοίνωση άλλης μια νέας φιγούρας, αυτής του "Omnimon Meciful Mode", χωρίς όμως να αναφερθεί ποιας σειράς θα είναι.