Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Ευχές Για Νέο Έτος + Θάνατος Toshiko Fujita + [Digimon Frontier] Πρώτα Artwork Από Τα Bluray + Νέα Προϊόντα Στην Αμερική

Με αυτά και αυτά, από το blog δεν μπόρεσα να βρω την ευκαιρία να σας ευχηθώ λόγω προσωπικού χρόνου. Όπως καταλαβαίνεται, φέτος θεώρησα πως ίσως να είναι καλύτερα να δώσω περισσότερη σημασία σε άλλα πράγματα και να αφήσω σε μια δεύτερη μοίρα το blog, κάτι για το οποίο αισθάνομαι άσχημα. Η ενημέρωση όμως μέσω της σελίδας στο facebook δεν σταματάει.

Καλή χρονιά σε όλους λοιπόν. Εύχομαι πρώτα απ' όλα σωματική και ψυχική υγεία, διότι αυτή υπερέχει όλων και καμιά φορά την παραμελούμε, ενώ στα πλαίσια των Digimon εύχομαι το 2019 να φέρει σημαντικά έργα και σημαντικές ανακοινώσεις. Υπενθυμίζω ότι αναμένουμε ήδη το νέο project των Digimon Adventure, το Digimon Survive, ενώ ένα ακόμη παιχνίδι είναι υπό ανάπτυξη.
Ξεκινάω τα νέα με ένα δυσάρεστο που συνέβη στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Δυστυχώς στις 28 Δεκεμβρίου απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών η ηθοποιός Toshiko Fujita μετά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού. Η γνωστή voice actress είχε δανείσει τη φωνή της σε πολύ αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, μεταξύ αυτών, ο γνωστός σε όλους μας ηγέτης, Tai Yagami καθώς και η μαμά της Sora, Toshiko Takenouchi (που πιθανόν πήρε το όνομα της από την ηθοποιό) από τις σειρές Digimon Adventure και Digimon Adventure 02. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Συνεχίζουμε τώρα με τα ευχάριστα. Φέτος, όπως είναι γνωστό θα κυκλοφορήσουν τα Bluray των Digimon Frontier. Γι' αυτό το λόγο, έχουν ήδη διαρρεύσει κάποια πρώτα επίσημα artwork.

Μεταφερόμαστε τώρα και κλείνω το σημερινό άρθρο με κάποια νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική. Πρόκειται για κάποιες φιγούρες μπρελόκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου