Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

[Vjump] Τεύχος Μαρτίου

Οι πρώτες σελίδες από το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Vjump έφτασαν.
Στην δεξιά σελίδα έχουμε πληροφορίες για το mobile game "Digimon ReArise" και πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά βλέπουμε τις εξελίξεις του Kudamon, του συντροφικού Digimon της Mayu. Τα στιγμιότυπα με τον UltraForce Veedramon προέρχονται από ένα event που διαδραματίζεται αυτό το καιρό στο παιχνίδι.
Στην αριστερή σελίδα, ξεκινάμε βλέποντας στην κορυφή δύο κωδικούς για την απόκτηση των Gankoomon και Susanoomon στα V-Pet "Digimon Pendulum.

Παρακάτω βλέπουμε τις χρωματιστές φιγούρες του επόμενου set των Digital Monster Capsule Mascot. Οι φιγούρες αυτές είναι των Vegimon, Bakemon, Sukamon, Ogremon και Etemon.
Τέλος, στο κάτω μέρος της δεξιάς σελίδας υπάρχει μια προώθηση της διαδικτυακής κυκλοφορίας του manga "Digimon V-Tamer".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου