Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

[Digimon ReArise] Νέο Τρέιλερ + Νέα Σύνοψη + Νέα Προφίλ Χαρακτήρων + [Digimon Capsule Mascot Collection] Οι Έγχρωμες Φιγούρες Της 2ης Σειράς + [Digimon Tamers] Νέα Λούτρινα

Αρκετές νέες πληροφορίες παίρνουμε για το επερχόμενο παιχνίδι για κινητά και τάμπλετ "Digimon ReArise". 
Αρχίζουμε με το νέο τρέιλερ παρακάτω.
Στο τρέιλερ φαίνονται διάφορες λειτουργίες και μηχανισμοί του παιχνιδιού, για τα οποία γνωρίζαμε ήδη από προηγούμενα τεύχη του περιοδικού Vjump.

Συνεχίζουμε με την ιστορία του παιχνιδιού.
Αυτή είναι μια ιστορία όπου τα Digimon σου θα ενσαρκωθούν (ReArise).
Ο Pusurimon εισχώρησε μέσα στο smartphone σου, απαρατήρητος.
Όσο εσείς οι δύο συνομιλείτε συχνά μέσω του smartphone σου, έρχεστε όλο και πιο κοντά.
Ενώ ήρεμες ημέρες περνούσαν, μια μέρα σου επιτέθηκε ένας εχθρός "Spiral" που ξαφνικά εμφανίστηκε.
Το μυαλό του επικεντρωνόταν στο ότι ήθελε να σε βοηθήσει, τότε ο Pusurimon ενσαρκώθηκε (ReArised) από το smartphone σου.
 Από αυτό το σημείο, η νέα σου περιπέτεια με τα Digimon πρόκειται να αρχίσει...

Συνεχίζουμε με κάποια μεγαλύτερα προφίλ των χαρακτήρων.
Takumi και Dorumon

Ο Takumi είναι κάπως ψυχρός απέναντι στον παίχτη, για κάποιο γεγονός που συνέβη στο παρελθόν... Όσο η ιστορία προχωρά περιπλέκεσαι περισσότερο με τα Digimon και με άλλους Digi-δαμαστές. Θα μπορούσες να αλλάξεις άραγε τον τρόπο σκέψης του Takumi σε μια στιγμή;

Ο Dorumon είναι ένα πιστό Digimon που θα έκανε τα πάντα για τον Takumi. Κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να διαχειριστεί την συμπεριφορά του όταν είναι με τον Takumi, αλλά παραμένει ένα παιχνιδιάρικο βασικού επιπέδου Digimon στην καρδιά. Έχει κάποιες χαριτωμένες ατάκες όταν αλληλεπιδρά με άλλα Digimon.

Η ομαδικότητα του Takumi και του Dorumon είναι άψογη, και η μαχητικότητα τους είναι ένα επίπεδο παραπάνω σε σχέση με τα υπόλοιπα ζευγάρια Digimon και δαμαστών.
Michi και Plotmon

Η Michi έχει μία αφελή και αγνή προσωπικότητα, ενώ είναι αρκετά ενεργητική ακόμη και από την πρώτη της σκηνή. Αισθάνεσαι να γεμίζεις ενέργεια, απλά κοιτάζοντάς την.

Η Plotmon έχει μία πολύ θετική προσωπικότητα. Οι συνομιλίες της Michi και της Plotmon είναι σαν αυτές δύο κολλητών φιλενάδων του λυκείου.

Το ζευγάρι φτιάχνει την διάθεση της ομάδας.
Keito και Elecmon

Αντιθέτως από την Michi και την Plotmon, δηλαδή ένα ζευγάρι με δύο ίδιες προσωπικότητες, εδώ έχουμε ένα ζευγάρι με δύο εντελώς διαφορετικές.

Ο Keito είναι ντροπαλός και σοβαρός, προτιμώντας να προσαρμόζεται στην διάθεση της εκάστοτε κατάστασης.

Υπάρχει μία σκηνή στο παιχνίδι όπου μπορείς να δεις την αντίδραση του Keito όταν βλέπει για πρώτη φορά τον Elecmon να ενσαρκώνεται (ReArise).

Ο Elecmon είναι σούπερ ενεργητικός, σαν μια προσωποποίηση της σκανδαλιάς, και με μια κακομαθημένη πλευρά.

Ο Elecmon θαυμάζει τον Keito λέγοντας για παράδειγμα "Keito, είσαι καταπληκτικός!".
Mayu και Kudamon

Η Mayu είναι μια ευγενική, διακριτική κοπέλα, με έναν καλόκαρδο χαρακτήρα που προτίθεται να σε βοηθήσει κάθε στιγμή. Η συμπεριφορά της είναι αγνή και ήρεμη.

Πηγαίνει σε ένα τεχνικό σχολείο όπου εξασκείτε για να γίνει ζαχαροπλάστης. Έχει έναν σωστά γαλουχημένο και δυνατό προσανατολισμό σε ότι κάνει, για τον οποίο δέχεται την εκτίμηση των αγοριών.

O Kudamon πάντα προστατεύει την Mayu, προσπαθώντας να την κάνει να μην έρθει σε επαφή με κακές επιρροές, δίνοντάς της συμβουλές όταν αισθάνεται χαμένη.
Σε ότι αφορά την Chihiro και την άλλη κοπέλα στο opening μας αφήνουν να φανταζόμαστε το οτιδήποτε.
Περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν σύντομα. Επίσης, επειδή οι προ εγγραφές στο παιχνίδι ξεπέρασαν τις 250.000, σε όλους τους παίχτες θα δοθεί ένας Veemon και κάποια αντικείμενα για το παιχνίδι.

Προχωράμε σε άλλα νέα, όπου έχουμε τις χρωματιστές φιγούρες της τρίτης σειράς Digital Monster Capsule Mascot Collection.
Οι φιγούρες της τρίτης σειράς είναι των Botamon, Greymon, Devimon, Angemon και Mamemon.
Στο πάνω μέρος μπορούμε να δούμε επίσης τις άχρωμες φιγούρες της τέταρτης σειράς, για τις οποίες είχαμε μάθει και σε προηγούμενο άρθρο.

Τέλος, έχουμε κάποια νέα λούτρινα των Digimon Tamers.
Η πρώτη σειρά των λούτρινων σε αλυσίδα από τα Digimon Tamers θα έχει τους Guilmon, Renamon και Terriermon. Θα έχουν ύψος περίπου 10 εκατοστά και θα μπορείτε να τα κερδίσει κάποιος στα μηχανήματα με τον γάντζο από τις 28 Ιουλίου στην Ιαπωνία.
Επίσης ανακοίνωσαν και την δεύτερη σειρά των λούτρινων η οποία θα έχει τους Impmon, Calumon, Lopmon και Leomon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου