Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

[Digimon Thanksgiving 2018] Όλα Όσα Μάθαμε Από Την Εκδήλωση

Η εκδήλωση "Digimon Thanksgiving 2018" διεξήχθη σήμερα προς τιμήν της επετείου της ημέρας όπου τα Εκλεκτά Παιδιά των Digimon Adventure ταξίδεψαν για πρώτη φορά στον Ψηφιακό Κόσμο.
Μέσα από την εκδήλωση μάθαμε πάρα πολλά νέα, οπότε ετοιμαστείτε γιατί ένα τεράστιο άρθρο ακολουθεί.

Στον χώρο της εκδήλωσης είδαμε την ολοκληρωμένη φιγούρα της νέας Angewomon της σειράς GEM.
Οι διπλανές όμως φιγούρες κρύβουν και κάτι νέο.
Την ολοκαίνουρια φιγούρα του BlitzGreymon.
Παρακάτω βλέπουμε τους Victory Uchida, τον παραγωγό Habu και τον σχεδιαστή Kenji Watanabe οι οποίοι μέσα από το live streaming που θα κάνουν θα μας δείχνουν την εκδήλωση.
Το πρώτο που μαθαίνουμε είναι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας των Digimon Frontier σε Bluray.
Το σετ θα κοστίζει 416 ευρώ περίπου (53,800 Yen), θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου 2019 και θα περιέχει 9 δίσκους.

Κάπου εκεί ήταν όπου οι καλεσμένοι ανέβηκαν στην σκηνή και ήταν έτοιμοι να μας αποκαλύψουν και τα παρακάτω.
Το επόμενο που αποκαλύφθηκε ήταν το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου νέου παιχνιδιού "Digimon Survive". Μέσα από το τρέιλερ που πρόσθεσε σήμερα η Bandai Namco το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε PS4, Nintendo Switch αλλά και σε Steam και XBox One. Επιπροσθέτως, ο παραγωγός Habu σημείωσε πως παράλληλα αναπτύσσεται ένας ακόμη τίτλος Digimon Story, ενώ το Survive είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό.
Συνέχισαν με την παρουσίαση του ολοκαίνουριου Digivice και του νέου λούτρινου πραγματικού μεγέθους του Terriermon. Είχαμε δει γι' αυτά και σε προηγούμενο άρθρο.
Και αμέσως μετά μεταφερόμαστε στις φιγούρες της σειράς "Digivolving Spirits". Είδαμε την φιγούρα του MagnaAngemon αλλά και για πρώτη φορά την φιγούρα της Garudamon/Biyomon, όπως και επιπλέον τα πρώτα σχέδια για τον Beelzebumon/Impmon.
Μια επίσης πρωτότυπη ανακοίνωση είναι αυτή του ανοίγματος ενός escape room με τίτλο "Digimon Adventure - A Written Challenge from the Dark Masters: The Trapped house... Puppetmon!".
Η εκδήλωση έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου anime πρότζεκτ, το οποίο αφορά και πάλι ταινίες.
Το νέο πρότζεκτ θα εποπτεύει ο Seki Hiromi, ενώ ο σχεδιαστής χαρακτήρων της Digimon Adventure, Katsuyoshi Nakatsuru, θα επιστρέψει ώστε να κάνει και πάλι τους χαρακτήρες.
Παρακάτω βλέπουμε τα δύο πρώτα σχέδια των Tai και Mat, έχοντας γίνει πλέον 22 χρονών.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου