Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

DIGI-NEWS Οκτώβριος 2022

 DIGI-NEWS Οκτώβριος 2022

  •  Νέο επίσημο artwork του "Ikunmon" για το κινέζικο mobile game "Digimon New Century".
  • Νέα επίσημα artwork των Monodramon, Lowemon, Kaiser Leomon και Raihimon για το κινέζικο mobile game "Digimon New Century".
  • Βγήκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στην επίσημη σελίδα των Digimon, για το αγαπημένο version 2 Digimon V-Pet.
Και ο νικητής είναι το.... SkullGreymon    
  • Τα αποτελέσματα:
    SkullGreymon- 20%
    Gabumon- 14%
    Angemon- 14%
    MetalMamemon- 11%
    Kabuterimon- 10%
    Garurumon- 10%
    Elecmon- 6%
    Whamon- 5%
    Yukidarumon- 3%
    Birdramon- 3%
    Vademon- 2%
    Vegimon- 2%
  • Άνοιξαν οι προ-παραγγελείες για τις καινούργιες Αμερικανικές εκδόσεις Blu-ray του Digimon Adventure 01. Οι καινούργιες αυτές εκδόσεις θα είναι πιο βελτιωμένες από τις προηγούμενες που είχαν κυκλοφορήσει το 2016.
  • Νέα συνεργασία των Digimon με το κινέζικο παιχνίδι για κινητά "QQ Speed" που είναι σαν Mario Kart. Ξεκινά από τις 27 Οκτωβρίου.
  • Μετά τις παρακάτω φιγούρες με τα Εκλεκτά Παιδιά των Digimon Adventure να φορούν ρούχα με σχέδια των συντρόφων τους, έρχεται η επόμενη σειρά που φοράνε την επόμενη εξέλιξη αυτών.
  • Νέο Digimon για το οποίο μάθαμε στην νέα κάρτα Dim BEMemory του Gammamon.

    Fumamon

    Perfect Level
    Cyborg-type
    Virus
    A ninja Digimon who has mastered Fuma-style ninjutsu, an excellent assassination technique style. He makes a living as an assassin who chooses targets based on the received requests.
  • Νέο Digimon για το οποίο μάθαμε στην νέα κάρτα Dim BEMemory του Gammamon.

    Ghilliedumon

    Perfect Level
    Fairy-type
    Data
    A Digimon that specializes in sniping and inhabits forest areas. His skill as a hunter is extmree high, and his camouflage suit that covers his entire body allows him to blend in with the forest and snipe without the prey knowing where he is.
  • Βγήκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στην επίσημη σελίδα των Digimon, για το αγαπημένο Digimon  που εμφανίστηκε στην σειρά "Digimon Ghost Game" στα επεισόδια 29-44.

    Και ο νικητής είναι o....  Piedmon

    Τα αποτελέσματα:
    Piemon- 25%
    Antylamon- 10%
    Ex-Tyranomon- 9%
    Calamaramon- 8%
    Betsumon- 8%
    Oboromon- 8%
    Gyukimon- 6%
    Toropiamon- 6%
    Eyesmon- 6%
    RareRaremon- 5%
    Manticoremon- 3%
    Sepikmon- 2%
    Gigasmon- 2%
    Musyamon- 1%
    Salamandamon- 1%
  • Έχουμε την ανακοίνωση μιας καινούργιας φιγούρας από την S.H.Figuarts, και αυτή είναι της Angewomon!
    Μια φιγούρα με πολλές λεπτομέρειες και με πολλές κινήσεις για πόζες.
    Διαθέτει και τα 7 φτερά, όπως και το Ιερό Τόξο.
    Η τιμή της είναι στα 79,99 ευρώ και κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2023, με ύψος 15 εκατοστά.
  • Ανακοίνωση του νέου Royal Knights binder set, για το Digimon Card Game, με θέμα τους Βασιλικούς Ιππότες όπως καταλαβαίνετε. Πέρα από τις νέες Parallel κάρτες των Rookies δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα περιέχει.
  • Το Digimon World Next Order εκτός από το Switch θα κυκλοφορήσει και για Pc, μέσω του Stream.
    Η νέα αυτή έκδοση θα διαθέτει μια καινούργια λειτουργία ώστε να μπορεί ο παίκτης να μετακινείται γρηγορότερα στους κόσμους, Όπως επίσης και 12 καινούργια Digimon τα οποία δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ποια είναι!!
  • Το manga "Digimon Dreamers" που κυκλοφορεί ηλεκτρονικά εδώ και ένα χρόνο, θα αποκτήσει τον πρώτο του τόμο με όλα τα πρώτα κεφάλαια. Θα περιέχει συνολικά 192 σελίδες και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.
  • Νέο Digimon για το οποίο μάθαμε στην νέα κάρτα Dim BEMemory του Gammamon.

    Bobermon

    Perfect Level
    Mutant-type
    Virus
    A self-proclaimed "explosive artist" who loves explosions. The only guide for its action is how beautifully the bomb that he created will explode, and he has no feelings about the damage caused by the explosion.
  • Τα νέα αναβαθμισμένα Blu-ray που θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική, θα έχουν και καινούργιο Logo!
  • Νέο Digimon για το οποίο μάθαμε στην νέα κάρτα Dim BEMemory του Gammamon.

    Zanmetsumon

    Perfect Level
    Beast Dragon-type
    Virus
    A swordsman Digimon who wields 5 swords at will. He wanders around the Digital World, devoting himself to battle, & thinking only of honing his swordsmanship.
  • Στην εκδήλωση Nakiri World που διοργανώνει η Bandai, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Super Complete Selection Animation D-3, δηλαδή του Digivice της σειράς "Digimon Adventure 02". Στην βιτρίνα που παρουσιάζονταν ήταν μαζί με τα αναβαθμισμένα Digivices των τριών άλλων αρχικών σειρών.
  • Νέα κοσμήματα Digimon Adventure 02 από το Tsumugi Design.
  • Η Toei Animation, μας ευχήθηκε "Καλό Halloween", με μια εικόνα με την Tailmon και το Wizardmon 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου