Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

DIGI-NEWS Δεκέμβριος 2022

DIGI-NEWS Δεκέμβριος 2022

  • Μέσω του περιοδικού Saikyo Jump αποκαλύφθηκαν οι Mega μορφές των Angoramon και Jellymon της σειράς Ghost Game. Και τα δύο Digimon θα έχουν νέες κάρτες στο Booster Set RB-01 Rising Wind. Τα νέα Digimon ονομάζονται Dilbitmon (από Angoramon) και Amphimon (από Jellymon).
    • Προστέθηκε στο Steam το παιχνίδι "Digimon World: next order" ώστε να μπορέσετε να το βάλετε στην wish list σας https://store.steampowered.com/app/1530160/Digimon_World_Next_Order/
    • Όσοι κάνουν pre order το παιχνίδι "Digimon world: Next Order" στο PC ή στο Switch αντίστοιχα, θα λάβουν διάφορα bonus δωράκια.
      Όπως: Summaequetrine, αντικείμενο για να φτιάξετε Omegamon.
      Sacrimperine, αντικείμενο για να φτιάξετε Imperialdramon Paladin Mode.
    •  Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Digimon Survive ξεπέρασε τις 500.000 φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις. Είναι ένας πολύ καλός αριθμός και μας δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον των παιχνιδιών Digimon.
    • Έχουμε αποκλειστικές πρώτες εικόνες από το κουτί του Αμερικάνικου αναβαθμισμένου Blu-ray.
    • Επίσης, το καινούριο Blu-ray που κυκλοφόρησε, εκτός από την αναβαθμισμένη ποιότητα, έχει μέσα και πάρα πολλά facts για την σειρά.

    • Μέσα στα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν επίσημα διαδικτυακά δύο από τα κομμάτια Digimon Frontier που ερμήνευσαν ζωντανά ο Ayumi Miyazaki και η AiM στην εκδήλωση DigiFes22. Αυτά είναι τα "With the Will" και "Innocent Distributed". Παρακάτω οι δύο εικόνες που συνόδευσαν αυτό το tweet από τον επίσημο λογαριασμό των Digimon.
    •  Άνοιξαν τα pre order της BEMemory DiM Card της Jellymon.
      Θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 στην τιμή των 2.200 yen!
    • Ανακοίνωση της Digimon Con 2023 για τις 11 Φεβρουαρίου.
    • Ανακοίνωση ενός νέου βιβλίου με τίτλο "Digital Monsters 25th Anniversary Book -Digimon Device & Dot History". Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα θα περιέχει μπόλικο περιεχόμενο.
    •  Ανακοίνωση διαγωνισμού για τα manga των Digimon, η οποία θα λάβει χώρα στη DigiCon 23. Επιπλέον, θα ανακοινωθεί και νέο manga.


    • Ανακοίνωση της νέας φιγούρας του WarGarurumon της σειράς Precious GEM.

    • Ανακοίνωση των "Look Up Gabumon & Patamon", δύο νέων πανέμορφων μικρών φιγούρων.
    • Εικόνες από την έκθεση Jump Festa 23. Στο περίπτερο της Toei από Digimon παρουσιάζονται η σειρά "Ghost Game", η επερχόμενη ταινία "Adventure 02: The Beginning", η διεθνής έκδοση του παιχνιδιού "Next Order" και τα ρολόγια "Vital Bracelet" με τις νέες κάρτες DiM.

    • Το νέο προϊόν που ανακοινώθηκε είναι η νέα FiguRise φιγούρα (model kit) του "ShineGreymon". Αναμένεται το καλοκαίρι του 23 και δείχνει ήδη καταπληκτική.
    • Είχαμε μια νέα χριστουγεννιάτικη προσθήκη στο μουσείο της Toei.
    •  Σε συνέντευξη του ο υπεύθυνος για τα παιχνίδια Digimon, δήλωσε αναφερόμενος στο 2023:

      "We are preparing various titles that will please Digimon fans.
      We hope you are looking forward to them."

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου