Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

[Νέο Πρότζεκτ] Digimon Seekers

Digimon Seekers

Πρόκειται για ένα νέο ηλεκτρονικό μυθιστόρημα, με video trailers με πραγματικούς ηθοποιούς, που θα έχει άμεση αλληλεπίδραση με τα ρολόγια Vital Bracelet. 

Πρώτες Πληροφορίες

- Οι ήρωες μας θα ταξιδεύουν μεταξύ Πραγματικού και Ψηφιακού Κόσμου.

- Οι "Seekers" στον τίτλο αναφέρονται στο πώς κάθε ο χαρακτήρας θα αναζητεί αυτό που είναι σημαντικό για αυτόν και στους δύο κόσμους.

- Θα υπάρχουν τρεις κύριες δυνάμεις στην ιστορία:

• Οι Crackers, μια οργάνωση που ασχολείται εδώ και καιρό με τα Digimon.

• Η ψηφιακή αστυνομία, υπεύθυνη για τον έλεγχο των εγκλημάτων που σχετίζονται με τα Digimon. Οργανωμένοι και πειθαρχημένοι, έχουν για συντρόφους Digimon της D-Brigade.

• Μια ισχυρή ομάδα χάκερς.


- Στο επίκεντρο της ιστορίας οι Crackers δουλεύουν στο παρασκήνιο, σε σκοτεινές περιοχές.

- Το Loogamon σχεδιάστηκε για να είναι ένα "Digimon Prototype" ακριβώς όπως οι Dorumon και Ryudamon.

- Το μυθιστόρημα έχει στόχο να προσελκύσει μακροχρόνιους fans των Digimon και να ασχοληθεί με θέματα που δεν είδαμε μέχρι τώρα,  όπως η ομάδα των "Crackers".

Χαρακτήρες:

•Eiji:

O πρωταγωνιστής ηλικίας 19 ετών. Είναι ένας αυτόνομος Cracker. Παρόλο που οι Crackers είναι 'αποτυχημένα' άτομα στη πραγματική ζωή, ο Eiji καθοδηγείται από το σύνθημα "ποτέ μην τα παρατάς". Η ιστορία του Eiji είναι αυτή ενός μοναχικού λύκου, και συχνά έχει το παρατσούκλι "Fang". Ο σύντροφός του είναι ο Loogamon.

•Λέων:

Μέλος των Hackers, γνωστός και ως "Δικαστής". Δουλεύει για να καταστρέψει τους Crackers που διαπράττουν ψηφιακά εγκλήματα. Αποτελεί ένα εμπόδιο για τον Eiji. Ο σύντροφός του είναι ο Pulsemon

•Satsuki:

Η Αντιπρόεδρος της "Ομάδας Αντίμετρων Εγκλημάτων Digimon" (Ψηφιακή Αστυνομία). Έχει μια στοργική προσωπικότητα και αναφέρει πάντα την άποψή της.

•Yulin:

Επικεφαλής της "Ομάδας Αντιμέτρων Εγκλημάτων Digimon" (Ψηφιακή Αστυνομία). Προσλήφθηκε από το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα για τις εξαιρετικές της δεξιότητες. 

Το Digimon Seekers θα ξεκινήσει από τις 3 Απριλίου στην επίσημη ιστοσελίδα των Digimon. Θα είναι διαθέσιμο για ανάγνωση στα Ιαπωνικά, Κινέζικα και Αγγλικά, ενώ θα ενημερώνεται εβδομαδιαίως. Λέγεται ότι κάθε κεφάλαιο θα έχει περίπου 60.000 χαρακτήρες (ιαπωνικούς), ενώ επίσης θα έχει και εικονογραφήσεις.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Ιαπωνική έκδοση θα είναι διαθέσιμη και στο YouTube, όπου θα την αφηγείται η Miyuki Sawashiro, γνωστός για τη φωνή της Mirei Mikagura στα παιχνίδια World και Story, καθώς και του Gammamon στη σειρά "Digimon Ghost Game".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου