Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

DIGI-NEWS Μάρτιος 2023

 DIGI-NEWS Μάρτιος 2023

  • Μέσω διαρροών από την σκηνή των ηθοποιών φωνής στο Los Angeles, μαθαίνουμε πως η αμερικανική μεταγλώττιση του Digimon Ghost Game βρίσκεται στην φάση της προ παρασκευής. Επίσης, πληροφορίες μας λένε ότι η Toei και η Bandai θέλει να έχει ένα χαμηλό μπάτζετ στη μεταγλώττιση και γι'αυτό το λόγο, την συγχώνευσαν με αυτή του Digimon Adventure: (2020). Η απόφαση του χαμηλού μπάτζετ δικαιολογεί γιατί δεν βιάζονται στην έναρξη μιας νέας σειράς η κυκλοφορίας του Digimon Adventure: (2020) στην Αμερική.
  •  Η Sembo Block, μια κινέζικη εταιρεία με θέμα τα τουβλάκια σαν lego, ανακοίνωσε μια νέα σειρά φιγούρων από Digimon Adventure.

  •  Το επίσημο σχέδιο του Zeed Millenniummon για το κινεζικό παιχνίδι Digimon New Century.
  • Νέες φιγούρες Digimon θα κυκλοφορήσουν από την Ichiban Kuji με το όνομα "Digimon, Ultimate Evolution!".  Θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Ιουλίου σε όλα τα σημεία πώλησης της Ichiban Kuji όπως βιβλιοπωλεία, ίντερνετ καφέ, hobby shop κτλ.
    Οι τέσσερις φιγούρες είναι
    Α- WarGreymon (15 εκατοστά)
    B- MetalGarurumon  (10 εκατοστά)
    C- Agumon & Gabumon (4.5 εκατοστά η καθεμία)
  • Νέα προϊόντα Digimon Frontier.
  • Το επίσημο σχέδιο του Plutomon για το κινεζικό παιχνίδι Digimon New Century.
  • Ο Hiro από το Ghost Game στην αφίσα της έκθεσης Anime Japan 2023.
  • Το επίσημο σχέδιο της Ophanimon X για το κινεζικό παιχνίδι Digimon New Century.
  • Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο "SCSA D-Ark Ultimate" έφτασαν. Το νέο Digivice επιστρέφει με επιπλέον λειτουργίες, όπως προσθήκη φωνών από τους υπόλοιπους Tamers και τα Digimon τους, νέες κάρτες και τα κομμάτια:
    The Biggest Dreamer
    Slash
    Evo
    One Vision (Dukemon Matrix Evolution Version)
    My Tomorrow
    Days -Affection and Everyday Life
    3 Primary Colors

    Επιπλέον το NFC σύστημα για αναγνώριση των καρτών επιστρέφει, ενώ προστέθηκαν επίσης πληροφορίες για 25 νέα Digimon.
    Όσοι γνωρίζουν την συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών, δεν πρόκειται για ένα V-Pet ή για ένα Digivice με κάποια περιπέτεια για να παίξεις, αλλά για μια αντιγραφή του Digivice της σειράς με οπτικοακουστικό υλικό.

  • Το επίσημο σχέδιο της Junomon: Hysteric Mode για το κινεζικό παιχνίδι Digimon New Century.
  • Προϊόντα με θέμα το "Digimon Adventure 02" θα έχουν τα pop up καταστήματα στην Ιαπωνία, όπως κονκάρδες, μπρελόκ κτλ
  •  Το επίσημο σχέδιο του MagnaKidmon για το κινεζικό παιχνίδι Digimon New Century.
  •  Νέα σχέδια των παιδιών με τα Digimon τους από τις δύο πρώτες σειρές, για την κυκλοφορία νέων προϊόντων όπως κονκάρδες και μπρελόκ.
  • Έξω από το Μουσείο της Τοει, υπάρχει αυτόματος πωλητής με θέμα Digimon.
  • Νέα φιγούρα Figure-Rise Standard model kit θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2023 και αυτή την φορά είναι του BlackWarGreymon. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς τα χρώματα της θα είναι μεταλλικά και με πολλές λεπτομέρειες. Η τιμή του θα είναι κοντά στα 60 ευρώ
  • Το επίσημο σχέδιο του Gankoomon ( X Andibody) για το κινεζικό παιχνίδι Digimon New Century.

  • "Όλα ξεκίνησαν με μια απλή ευχή."

    "Τώρα, ανοίγει η πύλη για μια νέα περιπέτεια."


    Η ταινία "Digimon Adventure 02: The Beginning" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου του 2023.

    Η νέα ταινία με τον Davis και τους φίλους του από την δεύτερη σεζόν, θα επικεντρωθεί γύρω από τον μυστηριώδη Rui Owada, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο πρώτος άνθρωπος με συντροφικό Digimon. Η ταινία λαμβάνει χώρα στο 2012, δύο χρόνια ακριβώς μετά την ταινία "Last Evolution" και θα αποτελεί απευθείας συνέχειά της.
  • Ανακοίνωση του DigiFes 2023 για τις 30 Ιουλίου, στο Stellar Ball στο Aqua Park Shinagawa.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου