Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

10 Χρόνια Ο Δικός Μας Ψηφιακός Κόσμος

10 χρόνια πριν, σαν χθες, η ιδέα για μια ελληνική σελίδα που θα έχει ως θέμα μόνο τα Digimon, υλοποιείται. Μια ιδέα που ξεκίνησε από την αγάπη, την νοσταλγία και την θέληση για να συγκεντρωθούν όσοι αγαπούν τα Digimon σε ένα μέρος και να γίνουν μια κοινότητα. Έτσι κι έγινε λοιπόν. 

10 χρόνια μετά συνεχίζουμε να ενημερώνουμε ενεργά για ό,τι νέο αφορά τον αγαπημένο μας Ψηφιακό Κόσμο, αλλά ταυτόχρονα να σας θυμίζουμε και τα όσα έχουμε ζήσει ως τώρα.

Η σελίδα αυτή που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, σήμερα έχει γίνει μια παρέα που δε σταματά να μιλά, να αγαπά και να ονειρεύεται τα Digimon.

Συνεχίζουμε δυνατά για άλλα 10-20-30 και χρόνια, και ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή ως τότε να γνωρίσουμε και τα συντροφικά μας Digimon.

Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπημένα μας Εκλεκτά Παιδιά του Δικού Μας Ψηφιακού Κόσμου και χαρούμενη ημέρα Digimon - Odaiba Memorial!

Facebook:

http://www.facebook.com/ourowndigitalworld

Instagram

https://www.instagram.com/odikosmaspsifiakoskosmos/?fbclid=IwAR2MQ-s3BWklW7p847Gp9o_MTnpr-fZEZbnV052Aq9_sgr20C80ab56o66w

TikTok:

https://www.tiktok.com/@dikosmaspsifiakoskosmos

Discord:

https://discord.gg/8zB4zNr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου