Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

DIGI-NEWS Οκτώβριος - Νοέμβριος 2023

DIGI-NEWS Οκτώβριος - Νοέμβριος 2023
  • Στις 27 Νοεμβρίου θα μπορέσουν οι φίλοι μας στο Ηνωμένο Βασίλειο να αγοράσουν τα blu-ray της ταινίας "Digimon Adventure: Last Evolution" που τρία χρόνια περιμεναν υπομονετικά.
Η τιμή τους θα είναι στις 39.99 λίρες.
Το κουτί του blu-ray θα περιέχει μία άφησα,  ένα art book 24 σελιδων και 4ς κάρτες.

  • Φωτογραφίες από την πρώτη προβολή της "Digimon Adventure 02: The Beginning"
  • Μετά από πολύ καιρό, η εφαρμογή Digimon Card Game Tutorial App, λαμβάνει την πρώτη του μεγάλη ενημέρωση. Αυτή φέρνει, ένα νέο εικονίδιο για την εφαρμογή με νέο σχέδιο του Agumon και τα Starter Decks 15 και 16, με την νέα λειτουργία ACE.
  • Στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού V-Jump βλέπουμε στην ενότητα των Digimon:
     
       Η πρώτη σελίδα αναφέρεται στην "Digimon Adventure 02: The Beginning" και στα δώρα που θα δίνονται στους κινηματογράφους. 

    Στη δεύτερη σελίδα βλέπουμε κάποια ενεργειακά ποτά που έχουν ως θέμα τα Digimon της ταινίας, τα λούτρινα των Veemon και Ukkmon, όπως επίσης και κάποια νέα αξεσουάρ από την ταινία.

    Η τρίτη σελίδα αναφέρεται στο Starter Deck 17 του Digimon Card Game. 
    Η τέταρτη σελίδα αφορά το Digimon Seekers. Έχουμε μια συνέντευξη του ηθοποιού που δίνει την φωνή του στον Eiji, ενώ επίσης βλέπουμε και την νέα κάρτα DiM του Pulsemon.
    Η τελευταία σελίδα έχει ως περιεχόμενο τα νέα Pendulum Colour  και την νέα φιγούρα MetalGreymon Amplified model kit.
  • Ο στολισμός του εκθεσιακού χώρου στο head office της Bandai.
  • Το ιαπωνικό mobile game "Kotodaman" θα έχει ένα event με θέμα τα Digimon Adventure. Στο παιχνίδι αυτό, φτιάχνεις συνδυασμούς με λέξεις για να σχηματίσεις επιθέσεις.
  • Νέα προϊόντα που θα είναι προς πώληση στους Ιαπωνικούς κινηματογράφους για την ταινία Digimon Adventure 02: The Beginning.
  • Νέα παγωτά και ροφήματα με θέμα την ταινία Digimon Adventure 02: The Beginning.
  • Νέα λούτρινα του Veemon και του Ukkomon.
  •  Στην εκδήλωση DigiNavi, για την επισημη έναρξη της ταινίας, αποκαλύφθηκε ο χάρτης με όλη την χρονολογική σειρά του Digimon Adventure
  •  Σε μία συνέντευξη του το 2003, ο Hiromi Seki, δήλωσε ότι η πρώτη ταινία του 02 θα περιλάμβανε τον Ryo Akiyama, και θα αφορούσε την αναδρομή του Κεν στο επεισόδιο 23. Η παραγωγή αργότερα αποφάσισε να ακυρώσει το σενάριο αυτό επειδή θεώρησαν πως ήταν αρκετά λυπηρό για μια καλοκαιρινή ταινία.
  • Αποκαλυφθηκαν πληροφορίες σχετικά με το EX-06.Θα έχει τίτλο "Infernal Ascension" και θα επικεντρωθεί στην σύγκρουση ιερών και δαιμονικων δυνάμεων
  • Ανακοινώθηκε ότι βρίσκεσαι σε ανάπτυξη ένα νέο προϊόν Digimon Card Game. Μαζί με την ανακοίνωση είχαν αυτήν την εικόνα που βλέπουμε ένα Ντιτζιμον και από πίσω την πιθανή του εξέλιξη. 
    Περισσότερα θα αποκαλυφθούν τον Δεκέμβριο.
  •  Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το πώς τα πήγε η ταινία "Digimon Adventure 02: The Beginning" το πρώτο Σαββατοκύριακο.

    Ξεκινώντας απ' τη σειρά ταινιών "Digimon Adventure Tri", η σειρά θεωρείτε πως αποτελούνταν από 6 OVA. Η πρώτη ταινία προβλήθηκε σε 10 κινηματογράφους και οι συνολικές εισπράξεις ήταν 43,637,900¥ (36.000 εισιτήρια).

    Στη συνέχεια ήρθε η προβολή της ταινίας "Digimon Adventure Kizuna: Last Evolution". Αυτή τη φορά θεωρούνταν ταινία και όχι OVA και προβλήθηκε σε 48 κινηματογράφους. Οι συνολικές της εισπράξεις ήταν 65,000,000¥. 

    Και τώρα πάμε να δούμε πως τα πήγε η τελευταία προσθήκη "Digimon Adventure 02: The Beginning". Προβλήθηκε σε 71 κινηματογράφους και οι συνολικές της αποδοχές ήταν 71,682,800¥, συμπεριλαμβανομένου και τις εισπράξεις της Παρασκευής (στις προηγούμενες ταινίες δεν συμπεριλαμβανόταν η Παρασκευή). Η ταινία βρέθηκε στην 6η θέση των Box Office, όπως ακριβώς και η "Digimon Adventure Kizuna: Last Evolution". 

    Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι αναμενόμενα και θετικά θα μπορούσαμε να πούμε, αφού γνωρίζαμε ήδη ότι η δεύτερη σεζόν των Digimon Adventure δεν είναι το ίδιο δημοφιλής όπως ο προκάτοχος της. Άξιο αναφοράς είναι ότι τα Bluray της δεύτερης σεζόν άγγιξαν σε εισπράξεις μόνο το 25% των εισπράξεων της πρώτης σεζόν.
  •  Το Digimon Adventure μπήκε στο επίσημο ημερολόγιο 2024 της Toei.
    Kαι όπως βλέπουμε στον μήνα Αύγουστο!!
  • Διαφημιστικά ποτά. Εννοείται στην Ιαπωνία μάλλον αποκλειστικά.
  • Kαινούργιο προϊόντα με θέμα το "Digimon Adventure 02: The Beginning"
    Ξεκινάμε με τα αγαπημένα μας λουτρινα Otedama, με όλους τους χαρακτήρες της σειράς. 
    Η τιμή των Εκλεκτών παιδιών θα είναι στα 935 Γιεν και των κάθε Ντιτζιμον 990 Γιεν
  • Καινούργιο μουσικό κουτί με την μελωδία του "Target"
    Η τιμή του θα είναι στα 25.300 γιεν και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 24'
  •  Το σχέδιο της συσκευασίας του FigureRise Standard Amplified MetalGreymon.
  • Παρακάτω τα εξώφυλλα απ' τα CD Singles των κομματιών της ταινίας "Digimon Adventure 02: The Beginning".

    Various Colors by AiM

  • Beat Hit! - The Beginning New Vocal Arrange Version by Ayumi Miyazaki
    Target ~Akai Shougeki~- The Beginning Version by Wada Kouji
    Brave Heart- The Beginning Version by Ayumi Miyazaki
  • Στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού VJump και τις σελίδες που αφορούν τα Digimon βλέπουμε τα παρακάτω:

    Η πρώτη σελίδα έχει ως περιεχόμενο το νέο Booster Set 16 του Digimon Card Game.
    Το νέο Booster Set "Beginning Observer" θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία.

    Στο επάνω μέρος της επόμενης σελίδας βλέπουμε την νέα κάρτα του Magnamon X, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε ένα Battle Event που θα διεξαχθεί στην εφαρμογή των ρολογιών Vital Bracelet.


    Στην τελευταία σελίδα βλέπουμε στο πάνω μέρος της την νέα φιγούρα του MetalGreymon Amplified model kit, και δίπλα ένα μήνυμα που αφορά την συνέχεια του Digimon Dreamers.
    Στην μέση της σελίδας παίρνουμε ένα μήνυμα που μας ενημερώνει πως το "Digimon Seekers" πλησιάζει στο τελικό του μέρος, ενώ δίπλα ακριβώς έχουμε ένα ακόμη μήνυμα από την ηθοποιό φωνής του Gammamon (Ghost Game), η οποία είναι και η αφηγήτρια του Digimon Seekers.
    Στο κάτω μέρος της σελίδας βλέπουμε τις διάφορες συνεργασίες προώθησης της ταινίας "Digimon Adventure 02: The Beginning".

  • Το εξώφυλλο του EX-06 Infernal Ascension

  • Ανακοίνωση! Η ταινία Digimon Adventure 02: The Beginning έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιανουαρίου από την Digital Soul Entertainment!

    Όλα τα Εκλεκτά Παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν την νέα ταινία Digimon από 4 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους σε πρωτότυπη έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και με ελληνικό ήχο με τις φωνές που όλοι αγαπήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου