Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

DIGI-NEWS Φεβρουάριος - Μάρτιος 2024

DIGI-NEWS Φεβρουάριος - Μάρτιος 2024

  • Ένα ακόμη collaboration για τα "Digimon Adventure". Αυτή την φορά με το κινέζικο  mobile παιχνίδι "Dragon Poker".
  • Collaboration με το karate karaoke θα έχουμε το Μάρτιο για την επέτειο των 25 Χρόνων τα "Digimon Adventure"
  • Ο Habu δεν αποτελεί πλέον τον βασικό παραγωγό των παιχνιδιών Digimon. 
    Ο παραγωγός Habu ξεκίνησε την δραστηριότητα του από την κυκλοφορία του "Digimon Story Lost Evolution" πίσω στο 2010 και έγινε πιο γνωστός από τους τίτλους των "Digitize", "Cyber Sleuth", "Next Order", "Survive". Όπως έχει πει και ο ίδιος, δεν ήταν εξαρχής fan των Digimon και αντιθέτως, έγινε στην πορεία. Ήταν η προσωποποίηση των παιχνιδιών Digimon σε κάθε event, ενώ ένα απ' τα χαρακτηριστικά του ήταν η συχνή επικοινωνία με ανθρώπους που εργάστηκαν στα πρώτα anime, δίνοντας του πληροφορίες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια του.

    Η ανακοίνωση του στο Twitter παρακάτω:

    ~Due to personnel changes within the company I am no longer in charge of producing Digimon games.

    In reality, I was no longer in charge as of last April and the handover was done quietly.

    Please be assured that the team is continuing the development of the new Digimon Story under a trusted director.
    I was involved in a series called Digimon.

    I am proud of the fact I was able to feel the passion of the fans of Digimon. It has become my most valuable asset.

    I want to thank all the fans who loved my work.
    Thank you very much!

    Thank you for your continued support of Digimon.~
  • Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού V-Jump.
  1. Η πρώτη σελίδα μας δίνει κάποιες ιδέες για συνδιασμούς Decks από το νέο σετ EX-06.
  2. Η δεύτερη σελίδα αφορά το επερχόμενο Booster Set 17 Secret Crisis του Digimon Card Game.
  3. Η επόμενη σελίδα έχει ως θέμα το online novel "Digimon Seekers" και το manga "Digimon Dreamers" που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα, απομένει ένα κεφάλαιο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο για την αυλαία του manga. 
  4. Η τελευταία σελίδα αναφέρεται στο κάτω μέρος της στην συνεργασία που θα γίνει με το mobile game "Earth: Revival", αλλά και στο AniBirth Corner που έχει ως θέμα την πρώτη σειρά. Το πάνω μέρος της σελίδας αναφέρεται στην 25η επέτειο του anime "Digimon Adventure" και στην θεματολογία που θα έχει η επερχόμενη εκδήλωση Digimon Con 2024.
    Τα θέματα της θα είναι:
    i) Ένα σπέσιαλ πρότζεκτ για την επέτειο του anime.
    ii) Τελευταία νέα για τα παιχνίδια.
    iii) Ζωντανά performances.
    iv) The Game Corner.
    v) Πληροφορίες για το επερχόμενο manga "Digimon Liberator".
    vi) Ζωντανή ομιλία του Agumon.
  • Στις συσκευασίες των Booster Packs του EX-06 από το Digimon Card Game, υπάρχει και μια διαφημιστική κάρτα για το "Digimon Liberator", η οποία επιβεβαιώνει πως το επερχόμενο manga θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.
  •  Νέα εικόνα από την συνεργασία των Digimon Adventure με το survival παιχνίδι "Earth: Revival".
  • Οι προ παραγγελίες για τα Bluray της Discotek των "Digimon Adventure 02" με την Αμερικανική μεταγλώττιση που προβλήθηκε στα κανάλια Fox Kids, Fox Family, ABC Family, Jetix κ.α., έχει ανοίξει.
    Η κυκλοφορία τους θα είναι στις 28 Μαΐου.
  • Η πρώτη σειρά "Digimon Adventure" θα προβάλλεται ξανά κάθε Παρασκευή απόγευμα στο ιαπωνικό κανάλι Tokyo MX προς τιμήν της 25ης επετείου της από 1η Μαρτίου
  • Νέα προϊόντα Digimon Adventure από την AniBirth με τα παρακάτω σχέδια
  • Η εταιρεία KessCo απέκτησε τα δικαιώματα για παιχνίδια Digimon. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε αυτόν τον χρόνο ή τον επόμενο αναμένουμε νέα προϊόν.

    Η KessCo κυκλοφορεί επιτραπέζια παιχνίδια ή παιχνίδια εξωτερικού χώρου, όπως σκοινάκι, χούλα χουπς κ.α.

  • Νέες εικόνες από την συνεργασία Digimon Adventure x Earth: Revival.
  • Η εκδήλωση για τα 25 χρόνια των anime Digimon ξεκίνησε στη σελίδα Digimon Partners.
    Εκεί παρουσιάστηκε και το νέο artwork όπου δείχνει τους πρωταγωνιστές όλες των σειρών. Στην εκδήλωση μιλάνε και την ιστορία του anime αλλά και για το τι θα δούμε στην Digimon Con 2024.

    Παρακάτω ένα μήνυμα από την εκδήλωση:

    --Starting with the theatrical version of "Digimon Adventure" released on March 6, 1999, and the TV animation of the same title that began on March 7, 1999, Digimon Animation has spun a story of many chosen children and their partner Digimon. Digimon Partners will also make the most of this 25th anniversary year to express our gratitude to all the "children" who have adventured with us so far!--
  • Το Digimon Meets Creators ανακοινώθηκε νωρίτερα στην επέτειο των 25 χρόνων anime Digimon.
    Σε αυτό το νέο πρότζεκτ, αναδεικνύονται καλλιτέχνες από όλο το κόσμο που αγαπούν τα Digimon μέσα από τα έργα τους.

  •  Έξω από τα γραφεία της Bandai τοποθετήθηκε ένα άγαλμα του Agumon για τον εορτασμό των 25 χρόνων των Digimon anime.
  • Παρουσίαση του νέου Digivice -25th COLOR EVOLUTION-. Ανέλυσαν όλα τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του και πως θα μπορείς να παίξεις την περιπέτεια των Digimon Adventure.
  • Αποκάλυψη του νέου "Digital Monster X As'Maria Edition", δηλαδή ένα επετειακό αναχρωματισμένο Digimon X, από τον καλλιτέχνη που έχει σχεδιάσει τα περισσότερα X Digimon.
  • Νέο Artwork για τα 25 χρόνια anime των Digimon.
  • Το επερχόμενο Web Comic "Digimon Liberator" θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου και θα ανεβαίνει στην επίσημη σελίδα του. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το εισαγωγικό τεύχος.

    https://digimoncard.com/digimon_liberator/en/
 Η νέα φιγούρα Figure-Rise Standard Amplified Paildramon, ανακοινώθηκε επίσημα.

Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, ενώ οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 22 Μαρτίου.

  • Στο  τεύχος Μαϊου 2024 του περιοδικού Vjump βλέπουμε τα παρακάτω:
  1. Οι πρώτες δύο σελίδες αναφέρονται σε νέες κάρτες του Booster Set 17, εμπνευσμένες από την πρώτη ταινία "Digimon Adventure The Movie" και το "Digimon Seekers".
  2. Η τρίτη σελίδα αφορά τα επερχόμενα Starter Deck 18 "Guardian Vortex" και Starter Deck 19 "Fable Waltz", εμπνευσμένα από το νέο"Digimon Liberator".
  3.  Οι επόμενες δύο σελίδες έχουν ως θέμα το επερχόμενο "Digimon Adventure Digivice 25th Color Evolution" και την πρόσφατα ανακοινωμένη φιγούρα "Figure-Rise Standard Amplified Paildramon Model" αντίστοιχα.
  4. Η τελευταία σελίδα αναφέρεται στα διάφορα Pop - Up events για την 25η επέτειο των Digimon Adventure.
  • Το λογότυπο και το πρώτο επίσημο artwork για την επετειακή έκθεση των 25 χρόνων Digimon Adventure που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν.

  • Μερικά από τα δωράκια που θα πάρουν όσοι κάνουν προ παραγγελία το Bluray "Digimon Adventure: The Beginning " που κυκλοφορεί 29 Μαΐου στην Ιαπωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου