Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

DIGI-NEWS Φεβρουάριος 2022




Η νέα θεματολογία του Blog μας, Digimon News ή αλλιώς Digi-News.

Εδώ θα βλέπεται μαζεμένα όλα τα νέα του μήνα που μας πέρασε για να μην χρειαστεί να ψάχνετε ή και να βρείτε κάποιο νέο μας που σας ξέφυγε!!


  • Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός νέου artwork σε μορφή πίνακα, του σχεδιαστή Digimon Kenji Watanabe. Παρουσιάζει τα τρία βασικά Digimon της σειράς Ghost Game.

  • Για τον εορτασμό της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ο επίσημος Digimon λογαριασμό στο Twitter πρόσθεσε το παρακάτω νέο artwork. 
    Το μήνυμα:

    "Happy Valentine
    For Valentine's Day, Ranamon, Shutumon, & Fairimon tried their hand at making homemade chocolates
    They did great work Well Done" 

  • Έχουμε την αποκάλυψη του νέου Digimon του οποίου είχαμε δει μόνο την σιλουέτα πριν κάτι εβδομάδες. Είναι από το κινέζικο mobile game "Digimon New Century" και ονομάζεται Magpiemon. Την περιγραφή του την παραθέτω στο κανάλι σχολιασμού. Επίσης έχουμε την αποκάλυψη μιας νέας σιλουέτας Digimon.

    • Νέα φιγούρα του Dukemon (Premium Color Edition) της σειράς SH Figuarts. Τιμή περίπου στα 77€ και κυκλοφορία μέσα στον Ιούλιο. Απίστευτα χρώματα και λεπτομέρειες. 


    • Δυσάρεστα νέα για τους παίκτες του Digimon ReArise, Το mobile παιχνίδι θα κλείσει στις 21 Απρίλιου. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2018 στην Ιαπωνία και το 2019 στον υπόλοιπο κόσμο

    • Καινούργια λούτρινα αρκουδάκια των Agumon, Greymon, Tailmon και Gomamon θα κάνουν την εμφάνισή τους στις τρεις Μαρτίου στην Ιαπωνία, ως έπαθλα σε παιχνίδια τύπου crane games (μηχάνημα με γάντζο).

    • Στις εννέα Μαρτίου, η ταινία Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna θα κάνει πρεμιέρα σε 10 επιλεγμένους βρετανικούς κινηματογράφους.
    Η προβολή θα γίνει στις 7μ.μ. ενώ η ταινία θα είναι με αγγλικούς υποτίτλους.
    Η αγορά εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω τις σελίδας digimonfilm.co.uk

    • Νέο τρέιλερ για το Digimon Survive το οποίο θα προσθέσουμε αργότερα. Ακόμη καμιά ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ το μήνυμα που μας δίνουν λέει να συνεχίζουμε να περιμένουμε. Κατά την πορεία της ανάπτυξης του παιχνιδιού η βασική ομάδα ανάπτυξης αποχώρησε από το έργο της και μια νέα έχει αναλάβει τη συνέχεια, εξού και οι καθυστερήσεις.

    • Νέες DiM κάρτες για το Vital Bracelet σύντομα σε κυκλοφορία, με θέμα τα Digimon Frontier.

    • Ανακοίνωση της Αμερικανικής μεταγλώττισης της σειράς "Digimon Adventure: (2020)". 

    • Πρώτο σχέδιο του Davis (Daisuke) από την επερχόμενη ταινία 02. Το σχέδιο ενδέχεται να αλλάξει και η ταινία θα διαδραματίζεται το 2012 στον κόσμο των Adventure. Να θυμίσουμε πως η ταινία Kizuna διαδραματίζονταν το 2010, ενώ οι ταινίες Adventure Tri το 2005.

    • Νέα σειρά μικρών, φθηνών φιγούρων που θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική. Το πρώτο κύμα θα έχει τους WarGreymon, Omnimon και Beelzemon.


    • Σε ερώτηση που έγινε στην Seki Hiromi, παράγωγο της ταινίας Digimon Adventure 02 Hurricane Touchdown, σχετικά με κάποια δύσκολη στιγμή της παραγωγής, η ίδια απάντησε τα παρακάτω.

      Η ταινία Hurricane Touchdown κυκλοφόρησε μόλις 4 μήνες μετά την επιτυχία της ταινίας Digimon Adventure Our War Game. Όπως ήταν φυσικό, μια ταινία δε προλαβαίνει να έχει κατάλληλη προετοιμασία σε 4 μήνες. Έτσι, έγραψαν στα γρήγορα ένα σενάριο και το προώθησαν. Τότε η ομάδα της έλαβε ένα τηλεφώνημα από τους προϊσταμένους, πως η πλοκή δεν έδινε την κατάλληλη αίσθηση που αυτοί επιθυμούσαν. Τους εξήγησε πως έχει ήδη πέσει δουλειά και δεν θα είναι κάτι εύκολο. Η πλοκή στην αρχή ήταν πιο καταθλιπτική, δηλαδή κατάλληλη για κυκλοφορία την Άνοιξη, αλλά για Καλοκαιρινή κυκλοφορία θες περισσότερη δράση. Αμέσως μετά έπρεπε να μεταφέρει στην ομάδα της πως η ιστορία που είχαν γράψει είχε απορριφθεί. Τότε ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος και αυτή, έπεσαν στα γόνατα μετά το συμβάν. Παρέμειναν στον ίδιο χώρο επί ώρες και συζητούσαν τι να κάνουν από εδώ και πέρα. Την επόμενη μέρα πήγαν στα σπίτια τους. Θα έπρεπε να παραδώσουν μετά από ελάχιστες μέρες μία νέα πλοκή, μετά την απόρριψη της πρώτης. Έγραψαν σε ένα βράδυ 5 πλοκές σύνολο, ενώ η ίδια είχε γράψει 2-3 επιπλέον, απλά σε περίπτωση ανάγκης. Όλες οι πλοκές κρατούσαν το ίδιο μελαγχολικό ύφος.

    • Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις της συνέντευξης του περιοδικού Vjump.

      Ε: Τι παρακινεί τον Hiro να εμπλέκεται στα διάφορα περιστατικά;
      Α: Ουσιαστικά το "πνεύμα" της περιέργειας του. Το ενδιαφέρον που τον διαπερνά είναι εξαιτίας των αγνώστων πλασμάτων που μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και να ενεργήσουν ανάλογα.

      Ε: Γιατί ο Gammamon έχει πολλαπλές εξελίξεις;
      Α: Σχεδιάζεται αυτό να απαντηθεί στην συνέχεια της ιστορίας.

      Ε: Που είναι η μητέρα του Hiro και τι κάνει τώρα;
      Α: Βοηθάει ανθρώπους που βιοπαλαιστούν στο εξωτερικό. Όταν ακόμη ο Hiro ήταν στο δημοτικό, υπήρχαν συζητήσεις για να μετακομίσει στο εξωτερικό εξαιτίας της δουλειάς της. Ο άντρας της, ο Hokuto, την ενθάρρυνε να φύγει λέγοντας της πως θα προσέχει αυτός τον Hiro.

      Ε: Μαθαίνει κανονικά πλέον ο Mummymon για την μοντέρνα ιατρική;
      Α: Έχει στήσει την βάση του σε κρυφά μέρη που οι άνθρωποι δεν θα την έβρισκαν, όπως σε ένα άδειο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, ενώ μπορεί να βλέπει γιατρούς και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον αφορά την ιατρική.

      Ε: Τι σπούδασε ο Kiyoshiro;
      Α: Μελέτησε ένα ευρύ φάσμα που αφορά τους υπολογιστές, όπως για παράδειγμα προγραμματισμό. Επειδή όμως αποτελεί ένα παιδί-θαύμα, ενδιαφέρεται για ακόμη περισσότερα πεδία γνώσεων.


      Ε:Τα Digimon από την "Nightly Procession of Monsters" επέστρεψαν ασφαλή στον Ψηφιακό Κόσμο; 
      Α: Πέρασαν όλα από την πύλη και επέστρεψαν στον Ψηφιακό Κόσμο, ακριβώς όπως ήρθαν και στον Πραγματικό. Επειδή όμως δεν γνωρίζουμε με ποιο μέρος του Ψηφιακού Κόσμου συνδέθηκε η πύλη, δεν είμαστε βέβαιοι για την ακριβή θέση τους.

      Ε: Πόσους followers έχει η Ruli στα social media;
      Α: Έναν φυσιολογικό αριθμό, αν και οι followers έχουν εξαπλωθεί και πέρα του κύκλου των φίλων της. Υποθέτουμε πως είναι τριψήφιος αριθμός, με πολλούς από αυτούς να είναι μαθητές γυμνασίου.

      Ε: Τι θα γίνει αν κάποιος εμπλακεί σε περιστατικό με φαντάσματα ολογράμματα και δεν σωθεί από τον Hiro και τον Gammamon;
      Α: Θα θεωρηθεί ως μια άλυτη υπόθεση μυστηρίου που δεν μπορεί να λυθεί από την σύγχρονη επιστήμη. (επεξεργασμένο)
      Ε: Τι να περιμένουμε από την συνέχεια της σειράς;
      Α: Υπάρχουν πολλά για να ανυπομονείτε, με τον Hiro στο επίκεντρο, μια ματιά στην μητέρα του, και Digimon που είναι δημοφιλή στο κοινό.

      Ε: Υπάρχουν ολογραμμικα φαντάσματα εκτός Ιαπωνίας;
      Α: Συμβαίνουν οπουδήποτε υπάρχουν υπολογιστές και ψηφιακή τεχνολογία. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που τα έχουν αντιληφθεί, αλλά δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. (επεξεργασμένο)

    • Κυκλοφόρησαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθει απ' την επίσημη σελίδα νέων των Digimon, και ρωτούσαν ποια είναι η αγαπημένη μας εξέλιξη σε επίπεδο Champion απ' την νέα σειρά Digimon Ghost Game.

      GulusGammamon- 32%
      SymbareAngoramon- 21%
      TeslaJellymon- 20%
      WezenGammamon- 13%
      BetelGammamon- 8%
      KausGammamon- 6%

    • Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τρίτης ψηφοφορίας για το ποια Digimon θα θέλαμε να γίνουν μαξιλαράκια. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

      Gaomon (Savers)
      Offmon (Appmon)
      Gumdramon (Xros Wars/Hunters)
      Shoutmon (Xros Wars)

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου