Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

DIGI-NEWS Μάρτιος 2022

DIGI-NEWS ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

° Η Hatsune Miku ενώθηκε με τα Digimon για την δημιουργία αυτού του χαριτωμένου ποτηριού!
Στο ποτήρι, που θα κυκλοφορήσει φέτος, η Μiku είναι ντυμένη με τα ρούχα της Mimi δίπλα στην χαρούμενη Palmon, όλα αυτά με φόντο το μωβ ποτήρι!!
Η τιμή του θα είναι στα 14 ευρώ
° Η νέα συναρμολογούμενη φιγούρα της σειράς Figure-Rise Standard Amplified kit είναι αυτή του Alphamon. Θα έχει ύψος περίπου 19.5 εκ., θα κοστίζει 38€ και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022.
 
° Στην Κίνα θα κυκλοφορήσει αγαλματίδιο της φιγούρας του Agumon που είχε ο Takato στην σειρά "Digimon Tamers". Το αγαλματίδιο θα είναι στα 40 εκατοστά. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση της τιμής ή αν θα κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας ακόμα.
° Η αμερικανική εταιρεία "Discotek Media" ανακοίνωσε την αγορά των δικαιωμάτων της σειράς Digimon Adventure.  Σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει σε νέα Bluray την σειρά, κάνοντας τα upscale με την νέα μέθοδο AstroRes. Σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσουν την αμερικανική έκδοση της σειράς και σε δεύτερη την ορίτζιναλ.
° Κυκλοφόρησαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθει απ' την επίσημη σελίδα νέων των Digimon, και ρωτούσαν ποιο ήταν το αγαπημένο μας Digimon από όσα προβλήθηκαν στα πρώτα 12 επεισόδια απ' την νέα σειρά Digimon Ghost Game.

Ο νικητής ήταν ....η Sistermon Ciel

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Episode 8- Sistermon Ciel 28%
Episode 1- Clockmon 13%
Episode 2- Mummymon 11%
Episode 11- Reppamon 8%
Episode 3- Dracumon 8%
Episode 5- Majiramon 7%
Episode 4- Pumpmon 7%
Episode 10- Kinkakumon 5%
Episode 6- Sirenmon 5%
Episode 12- Zassoumon 4%
Episode 7- Yatagaramon 3%
Episode 10- Ginakumon 1%
° Ανακοινώθηκαν νέες φιγούρες στη Κίνα, με κόστος 30€ περίπου, κυκλοφορία τον Αύγουστο και τίτλο "Digimon Adventure DXF Adventure Archives


° Η μπάντα "Bye-Bye-Hand θα ερμηνεύσει το καινούργιο ending της σειράς "Digimon Ghost Game".
° Νικητής του διαγωνισμού ζωγραφικής στην Digimon Con είναι η "poroze" με την παρακάτω ζωγραφιά της Lillymon.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου